پاپ باید دستگیر شود! مذهب حماقت است!
جواب مردم لندن به پاپ بندیک
جمال کمانگر
روز ١٨ سپتامبر بیش از ٢٠ هزار نفر از مردم لندن در جواب به حمله "پاپ بندیکت شانزدهم" رهبر کاتولیک های جهان به سکولاریسم به خیابانها ریختند. مردم متمدن با شعارهای "دستگیری پاپ به جرم جنایت علیه بشریت"٬" پاپ باید دستگیر شود"٬ "نه به پاپ نه به پدوفیل"٬ "وقت آن است خدا را پایین کشید"٬ "مذهب حماقت است"٬ "نه به پدوفیل نه به لاپوشانی آن"٬ "واتیکان پارازیتی در ایتالیا٬" "همجنسگرایی ستیزی پاپ هزینه انسانی دارد" و .. به پاپ و مهمانداران آن در حکومت بریتانیا جواب دندانشکنی دادند. پاپ در ابتدای سفر خود علیرغم افشا پرونده سیاه کلیسا و اسقف هایش٬ از فساد مالی تا سوء استفاده جنسی کودکان، با اتکا به دول مرتجع کشورهای غربی علیه سکولاریسم و تمدن شمشیر بسته بود. مردم متمدن بریتانیا چه قبل و بعد از سفر پاپ٬ این عصاره ارتجاع و دلال سیاسی به وی گفتند: "به بریتانیا خوش نیامدید"٬ این جمله کوتاه همه جا به چشم میخورد. سفر پاپ بر شانه های دول مرتجع غربی و با هزینه سنگین بر دوش مردم صورت گرفت. هزینه سفر پاپ بالغ بر ٢٠ میلیون پوند بود و تنها جهت حفاظت از این سمبل ارتجاع مذهبی ١١ میلیون پوند هزینه کردند و این بر شدت عصبانیت و اعتراض مردم افزوده است. این هزینه قرار است دوباره از جیب خالی کسانی پرداخت شود که زیر فشار قطع خدمات دولتی، با خطر بی کاری وسیع و نا امنی شغلی روبه رو هستند.
سفر پاپ فرصتی شد تا بار دیگر مصائب صنعت دین در تحمیق و محرومیت بشر و نقش مهم مذهب در این راستا به راس اخبار کشیده شود. موضوعاتی که هر کدام میتواند باعث تخته کردن کل بساط این دستگاه تحمیق و خرافه باشد. اما فعلا سنبه نظام سرمایه داری پر زور است و این مجال را نمیدهد! دین همیشه یکی از ابزارهای به انقیاد کشاندن انسان بوده است. و پاپ این عصاره ارتجاع مذهبی و نقش مهمی در انقیاد انسان دارد و دقیقا به همین دلیل از جانب دول مرتجع با استقبال گرم روبرو و همزمان مورد تنفر به حق بشریت متمدن است. کلیسا و در رأس آن پاپ کارنامه سیاهی در دنیای معاصر ما دارند. سفر اخیرش به انگلیس باعث شد مردم در سطح وسیعی ضمن اعلام انزجار خود از پاپ و همه دستگاه کلیسا٬ سئوالاتی را روی میز او و مهماندارانش قرار دهند و خواهان پاسخگویی شوند.
پاپ یکی از بازیگران مرتجع دین و یکی از توجیه گران جنایات و فقر و محرومیت علیه مردم ستمدیده است. اروپائیان یک بار تجربه کوتاه کردن دست کشیش و عقب راندن خرافات را در فرانسه تجربه کرده اند و این باعث شده که هرروز بر تعداد آزاد اندیشان که خود را از قید و بند خدا و قواننیش رها میکنند افزوده شود. بی خدایان درانگلیس نشان دادند که دیگر در مقابل این دستگاه عریض و طویل خرافه پراکنی کوتاه نمی آیند و به انحا مختلف آبرویش را خواهند برد. شدت اعتراضات به حدی بود که پاپ مجبور شد در مقابل آن عکس العمل نشان دهد و بگوید٬ در بریتانیا مذهب با "سکولاریسم افراطی" روبرواست. نسبت دادن جنایات هیتلر به آتئیستها تلاشی بود برای منحرف کردن افکار عمومی از تجاوزات جنسی به کودکان در مدارس مذهبی که با هوشیاری این تلاش با شکست مواجه شد. اعتراض روز ١٨ سپتامبر در لندن که هزاران نفر درآن شرکت داشتند٬ فوکس را روی مسائلی گذاشت که کلیسا و پاپ در راس آن قرار دارند و سوء استفاده جنسی از کودکان در راس این مسائل بود.
تحت فشار افکار عمومی پاپ مجبور شد چند بار بابت اسکاندالهای سوءاستفاده جنسی از کودکان عذرخواهی کند. اما این "عذرخواهی های" ریاکانه نمیتواند این حقیقت را که کلیسای، که گویا "خطا ناپذیر" و "فارغ از اشتباه" است، سمبل فساد اخلاقی و مالی است را لاپوشانی کند.
مذهب در هر لباسی برای مردم خوشبختی نخواهد آورد و صنعتی است که نظام سرمایه داری هر روز برای به انقیاد کشاندن مردم محروم آنرا باز تولید میکند.مهم نیست هندو باشد یا اسلام، مسیحیت باشد یا یهودیت٬ بشریت باید برای همیشه مذهب را در قفس کند و خود را از قید و بند آن رها سازد. این وظیفه بشریت متمدن٬ سکولارها، بی خدایان و کمونیستهاست.
٢٢سپتامبر٢٠١٠