ساطورِ دین
سیف خدایاری
با اینکه نظریه پردازان ادیان رسمی و غیر رسمی در مجامع عمومی و سالن کنفرانس ها تلاش می کنند چهره هر چه ملایم تری از ادیان خود را به نمایش بگذارند و ریاکارانه جنگ های بین ادیان را به تاریخی دور و حداقل به جنگ های صلیبی حواله دهند، شواهد کافی در دسترس است که جنگ های مذهبی هیچ گاه از جامعه رخ بر نبسته است. حتی جنگ های بزرگ قرن گذشته بدون پشتوانه دینی نمی توانست سرباز کافی برای جبهه های جنگ تأمین کند. نمونه ها فراوان هستند و خودتان می توانید ماجرا را در خمینی ها، طالبان ها، بن لادن ها٬ بوش و بلرها و هزاران چهره منحوس دیگر دنبال کنید.
کشتارهای مذهبی با سبعیت هر چه بیشتری هر روز در گوشه و کنار دنیا تکرار می شود.هفتم مارس ٢٠١٠ در یک قصابخانه تمام عیار ٥٠٠ نفر از ساکنان " مسیحی " سه روستا توسط ساطور و تبر مجاهدان الله سلاخی شدند و در میان آتش خانه هایشان سوزانده شدند.
گفته می شود این حمله به تلافی جنگی صورت گرفته است که دو ماه قبل، بیش از ٣٠٠ نفر از افراد " مسلمان " را در این ناحیه به کام مرگ فرو برده بود و هر دوی اینها ادامه ژنوساید مذهبی ای است که از سال ٢٠٠١ در این منطقه از نیجریه بیش از سه هزار نفرقربانی گرفته است و البته به اندازه کافی و برای یک جنگ تمام عیار مذهبی نفرت و خشم در میان ساکنان آن بوجود آورده است.
اتاق فکر این جنایات یعنی کلیسا و مساجد برای حفظ ساحت مقدس ادیان خود سعی می کنند جنگ را به مسائلی نظیر نزاع بر سر تصاحب زمین های کشاورزی " مسیحیان " توسط "مسلمانان" بیابانگرد و سایر انگیزه های مادی تقلیل دهند و دست دین را از این ماجراها بشویند. قطعاً همیشه انگیزه های مادی آتش جنگ و کینه را روشن می کند اما نمی توان نقش برجسته دین را در شعله ور کردن این آتش انکار کرد.حداقل تصاحب اموال غیر مسلمانان در تاریخ اسلام سابقه درخشانی دارد و محمد جنگ علیه یهودیان مدینه را با هر بهانه ای برای تصاحب نخلستان ها، زنان و مزارع آباد آنها انجام داد.
بیشتر قربانیان روز هفتم مارس در نیجریه افراد ناتوانی اعم از کودکان، زنان و سالخوردگان بودند که نتوانسته بودند از مهلکه بگریزند و تعداد دیگری هم در تله ها و تورهای ماهیگیری به دام افتاده بودند. در میان کشته شدگان کودکان چند ماهه و یک نوزاد چهار روزه هم وجود داشته که ساطور، مخمل وجودش را به دو تکه گوشت تبدیل کرده بود. قساوتی که در این کشتارها بکار رفته است تنها می تواند حاصل یک نفرت مذهبی، قومی و یا ترکیبی از هر دوی اینها باشد که در نزدیکترین ایستگاه همدیگر را ملاقات می کنند.
این کشتارها در کنار سایر کشتارهای مذهبی که هر روز در دنیا روی می دهد نشان می دهد که علیرغم پیروزی نسبی سکولاریته در دنیای " متمدن " دین از پتاسیل بالایی برای ویرانگری برخوردار است و سکولاریسم نتوانسته است به تنهایی دین را افسار بزند. این امر در گرو متحقق کردن جامعه ای است که انگیزه تصاحب، سود و بهره کشی را از بین برده باشد. دین خود با تمام پیشرویهای بشریت ابزار تحمیق طبقه است که صاحب قدرت است. دین سمی است که با اتکا به آن سرمایه داران توانسته اند محرومت بشریت و دزدی و چپاول خود را توجیه کنند. لذا کنار گذاشتن دین به عنوان افیون توده ها نه در دستور و نه به نفع نظام سرمایه داری است. بی خدایان واقعی یعنی ما کمونیست ها پیشتاز این نبرد هستیم و همه انسانهای آزاد یخواه و برابری طلب را به مبارزه آگاهانه وبدون تخفیف با ادیان و خرافات و با پایه های مادی این خرافات که همانا نظام سرمایه داری است٬ فرا می خوانیم.