مصوبات کنگره اول سازمان زحکمتشکان کردستان ایران- کومله آبان ۱۳۵٧
قرارها
١ - سازماندهی نوین در بین نزدیکترین سمپاتها و انقلابیون متمایل به مارکسیسم و کار توده ای بر اساس برنامه تشکیلات. برنامه تشکیلات خود بر اساس تقدم و درجه اول شمردن کار پایه ای مستقل در میان مردم و در درجه دوم کار در بالا و در سطح گروه ها وعناصر سیاسی مترقی مشخص میشود. ٢ - نیروی عمده این سازماندهی نوین جهت شرکت در مبارزات صنفی و سیاسی زحمتکشان و کمک به تشکل آنها بحرکت در میآید. بخشی از این نیرو متناسب با آمادگی آن به اشکال علنی، نیمه علنی و مخفی درجهت کار در میان زحمتکشان دهات سوق داده میشود. بخش دیگر در مبارزات مختلف زح تکشان و توده های شهری فعالیت می کند. ٣ - نیروی غیرعمده این سازماندهی نوین در راه ارتباط و همکاری با گروهها و عناصر چپ، مترقی، ملی و دمکراتیک کار میکند. و آنها را به مشی و برنامه مبارزاتی تشکیلات نزدیک میسازد تا بتواند به این وسیله زمینه را برای توسعه همکاری و تشکل آینده هموار سازد. ٤ - هر دو نیرو دارای وظایف دوگان هی مبارزه با ارتجاع و خدمت به خلق میباشند ودر این راه باید بوسیله تبلیغات و همچنین ابتکارات عملی، این مشی را توسعه دهند. در این راه علاوه بر شرکت در مبارزات آنها و انواع کمکهای مالی و غیره میتوان حتی "گرو ههای کار" تشکیل داده که به دهات رفته و در انجام کارهای مورد احتیاج مردم شرکت کنند. ٥ - بر قرار کردن ارتباط بشیوه جدید بین قسمت های مختلف این سازماندهی نوین بعبارت دیگر کردستانی کردن واقعی تشکیلات. این ارتباطها بطور عمده باید بشکل جمعی و گروهی باشد و نه ارتباط فردی ثابت مانند گذشته. بعلاوه به کمک همین جریان، کردستانی کردن سایر مبارزات سیاسی و صنفی که به نحوی به تشکیلات مربوط میشوند. ٦ - آمادگی اعضا و سمپ تها برای مخفی شدن در شرایط اضطراری، بویژه اشخاص با سابقه و علنی کارهای شناخته شده. آمادگی اعضا و سمپات ها برای فرار موقت و یا دفاع از خود مسلحانه در شرایط اضطراری. ترتیباتی از لحاظ تقسیم کار و غیرعلنی ماندن بعضی از افراد داده شود که در شرایط خفقان ادامه کاری جریان تضمین شود. ٧ - ایجاد صندوق در سطح عمومی تشکیلات و در سطح هر کدام از گرو هها و تاکید روی صرفه جوئی. انجام سایر کارهای تدارکاتی. ٨ - ایجاد و اداره نشریه تئوریک مارکسیستی با نام معین و زبان معین و با هدف مبارزه ایدئولوژیک مشخص؛ ایجاد و اداره نشریه سیاسی و مردمی که مسایل عمومی جنبش را مطرح یسازد با نام معین و دو زبانه؛ انتشار و توزیع اعلامیه های مناسب با عنوان و آرم توافق شده در سطح کردستان؛ انتشار و توزیع اعلامیه ای مناسب با آرم توافق شده و عنوان خاص در سطح دوشهر بزرگ؛ تهیه اعلامیه های مناسب برای دهات؛ تهیه نوار برای دهات. ٩ - ارتباط و همکاری با گروههای مارکسیستی ایران بویژه آنها که مشی توده ای دارند. ١٠ - در مورد روابط با )ی-ن-ک] (اتحایه میهنی کردستان[ توافق شد.
شرایط عضویت
الف- روشنفکران: ١- مشی توده ای را بر اساس م . ل بپذیرد. ٢ - مردم او را بعنوان انسانی خوب و دلسوز نسبت به خودشان قبول داشته باشند. ٣ - سازماندهی را در کارهای مربوط به خودش در عمل نشان داده باشد. ٤ - برنامه تشکیلات را از هر لحاظ قبول کند. ٥ - برای حرفه ای شدن آماده باشد )علنی یا مخفی( و برای هر راه یاجایی که تشکیلات جلوش بگذارد. ٦ - آماده باشد زندگی زحمتکشی را بپذیرد و در این راه گام بر داشته باشد. ٧ - حداقل دو نفر از تشکیلات و کمیته بالا دست عضویتش را تصویب کنند.
ب- زحمتکشان: ١ - برنامه سیاسی و اجتماعی تشکیلات را بپذیرد. ٢ - مردم او را قبول داشته باشند. ٣ - سازماندهی را در حوزه کارش در عمل نشان داده باشد. ٤ - برای حرفه ای شدن در هر جا که تشکیلات بخواهد آماده باشد. ٥ - حداقل دو نفر از تشکیلات و کمیته بالا دست عضویتش را تصویب کنند.
|