رفيق حميد، رفقاى هيات دبيران

با سلام. نامه رفقا رحمان و اسد باعث تعجب است، البته در اين اوضاع حزب که بازار شکايت گرم است شايد ديگر چنين نامه هايى جاى تعجب ندارد. اين اعتراض کاملا بى اساس است. من در صحبتم به هيچ فردى و يا به جلسه هيات دبيران توهين نکردم. بحث من خيلى روشن چنين بود. رفقا در رابطه با اوضاعى که بدنبال تغيير سردبير آزادى زن در حزب پيش آمده است و در رابطه با کمپين غيرحزبى و جنگ سردى که عليه من و سازمان آزادى زن براه افتاده است طرح کردند که مسبب کيست و مساله را به خود امر برکنارى نسبت دادند و من گفتم «اين کار مثل آنست که کسى را در خيابان چاقو بزنند و وقتى طرف شکايت ميکند به او بگويند تقصير خودت است که شب به خيابان رفته اى مگر نميدانى اين وقت شب در خيابان لات است.» در اين صحبت به کسى لات گفته نشده است. اين در بهترين حالت سوءتفاهم است.

با احترام

آذر ماجدى

٩ ژوئن ٢٠٠٤

اصغر جان لطفا در اختيار هيئت دبيران قرار دهيد.

از اسد گلچينى و رحمان حسين زاده

به ليدر حزب و اعضاى هيئت دبيران حزب

رفقا ! با سلام در جلسه پالتاکى ديروز هيئت دبيران (٧ جون ٢٠٠٤) حول نامه اخير سازمان آزادى در مورد برکنارى مهرنوش موسوى و زمان توزيع آن بحث شد. در مورد زمان توزيع نامه اختلاف نظر وجود داشت و طبعا بحث در اين سطح محدود نماند و جوانب ديگرى از موضوع مطرح شد. در اين نامه فعلا از محتواى جلسه و مواضعى که در آن مطرح شد، صرفنظر ميکنيم. در اينجا ميخواهيم اعتراض خود را به توهين هايى که از جانب آذر ماجدى به ميان اين جلسه کشيده شد، اعلام کنيم. رفيق آذر ماجدى در بحثى که به نظر وى، "کمپين جنگ سردى" عليه وى و سازمان آزادى زن راه انداخته شده، کلمات "لات" و "چاقوکش" در "خيابان" را به کسانى که "قشقرق" بپا کرده اند، نسبت داد. و دو بار هم اين را تکرار کرد. رحمان حسين زاده تاسف خود را از بيان اين عبارات، آن هم در اين سطح از جلسات اعلام کرد. بعدا جلسه با سکوت از کنار ماجرا گذشت. در اين رابطه نکات زير را اعلام ميداريم. ١- ما اين کلمات و عبارات را "توهين" و "ناسزا" و "بى حرمتى" به جلسه هيئت دبيران و به کسانى ميدانيم، که درست يا نادرست، برحق يا ناحق به برکنارى مهرنوش موسوى اعتراض کرده و کمپين کرده اند. ٢- به سکوت ليدر حزب و رئيس هيئت دبيران و خود جلسه در مقابل اين توهين هاى آشکار شديدا معترضيم. دفاع از حرمت و کرامت اعضاى حزب و خود ارگان هيئت دبيران ايجاب ميکرد، ليدر حزب و رئيس هيئت دبيران و اعضاى هيئت دبيران حاضر در جلسه از خود عکس العمل مناسب نشان دهند. اکنون هم خواستار اظهار نظر صريح رفقاى مورد اشاره در اين رابطه هستيم. ٣- خواهان برخورد روشن و بى ابهام به توهين هايى هستيم که آذر ماجدى در اين جلسه مرتکب شده است.

٨-٦-٢٠٠٤

توضيح :

حاضرين در اين جلسه عبارت بودند از رفقا حميد تقوايى، اصغر کريمى، مريم نمازى، رحمان حسين زاده، کاظم نيکخواه، شهلا دانشفر، اسد گلچينى، على جوادى و آذر ماجدى.

---------

رحمان و اسد عزيزدرمورد توزيع نامه به هيئت دبيران، در جلسه روز ٢٧ مه هيئت دبيران که متاسفانه شما حاضر نبوديد (رفقا کاظم، شهلا، آذر مدرسى، على، بهرام، فاتح و حميد و من حضور داشتيم) در اين مورد صحبت کرديم. بعد از نامه هائى که بين چند نفر از رفقا توزيع شده بود صحبت کرديم که منبعد در ميان اعضاى هيئت دبيران از ارسال نامه خوددارى کنيم. هيئت دبيران يک ارگان نشسته است که اگر امکانش بود بايد هرروز دور هم ميبوديم و بحث ميکرديم. تبديل اين ارگان به ارگانى که اعضايش از طريق مکاتبه با هم تماس ميگيرند را نقد کرديم و همه رفقاى حاضر موافق بودند. از همان موقع از توزيع نامه ها خوددارى کردم و قرار شد اگر کسى در جلسه نبوده و يا بهردليلى مهم ميداند که نکته اى را به اطلاع ساير رفقا برساند در جلسه بعد وقت بگيرد يا پيش از دستور بحثش را مطرح کند. در اين مورد هم بايد همين کار را بکنيم. پس فردا جلسه داريم ميتوانيد در اين مورد صحبت کنيد. اگر اين ضابطه را به هم بزنيم دوباره بايد وقت بيرون جلسه مان را هم صرف نامه نوشتن به هم و پاسخ به همديگر بکنيم.

اينرا هم اينجا توضيح دهم که آذر منظورش توهين به شما نبود. گفت من مورد حمله قرار گرفته ام و شما بجاى دفاع از من و مقابله با حمله جنگ سردى که ميشود درمورد حمله سکوت کرده ايد و مرا مورد انتقاد قرار ميدهيد. اما هر منظورى داشت تمثيل نادرست و نابجائى بکار برد که ميتوانيد در جلسه پنجشنبه پيش از دستور وقت بگيريد و صحبت کنيد.

با تشکر

اصغر ٨ جون ٢٠٠٤

اصغر عزيز جوابيه شما در مورد توزيع نکردن نامه ما در هيئت دبيران قانع کننده نيست. اگر دقت کنيد، نامه ما از جنس موضوعات پيش از دستورى و حتى دستور عادى نيست. بلکه به روشنى ما از آذر ماجدى شکايت داريم. علاقمنديم ليدر و هيئت دبيران حزب که مستقيما در جريان هستند، به اين شکايت رسيدگى کنند. اگر هيئت دبيران هر روز هم جمع ميشديم، ما نامه مان را ميبايست مکتوب در اختيار هيئت دبيران قرار دهيم و رسما جواب بگيريم. ما تقاضاهاى مشخصى را مطرح کرده ايم و جواب ميخواهد. از نظر ما موضوع بسيار جدى است. رفيق آذر "تمثيل نادرست و نابجايى" نگفتند، رسما به عده اى در حزب بدترين نوع توهين و ناسزا را نثار کردند. خودت ميدانى چه در حزب قبلى و چه در اين حزب موارد توهين آميز محدودتر و بيان شده از جانب اعضايى و کادرهايى پايين تر از کميته مرکزى جوابهاى بسيار محکم را گرفته است. همينجا اشاره کنيم منظور او خود ماها نبود، اما لازم نيست مورد شخصى باشد تا انسان عکس العمل نشان دهد. خود نامه شما متاسفانه توجيه کننده و داراى اشکالات جدى است، که در اين نامه جواب به آن مورد نظر ما نيست. علاوه بر اينها رفيق آذر ماجدى نارواهايى را در اسناد و جلسه هيئت دبيران وارد کرده اند، و علاقمنديم شکايت نامه مکتوب ما در اعتراض به اين نارواها جزو اسناد هيئت دبيران باشد. لذا تقاضا ميکنيم، نامه ما را در اختيار هيئت دبيران قرار دهيد.

قربانت

اسد گلچينى

رحمان حسين زاده

٩-٦-٢٠٠٤